ADSL چیست؟ Reviewed by Momizat on . انواع مختلفی از DSL وجود دارد که امکان اتصال به اینترنت را با سرعت‌ها و امکانات مختلف مهیا می‌کنند. اما نوعی که بیشتر در کشورمان شناخته شده است Asymmetric-DSL ی انواع مختلفی از DSL وجود دارد که امکان اتصال به اینترنت را با سرعت‌ها و امکانات مختلف مهیا می‌کنند. اما نوعی که بیشتر در کشورمان شناخته شده است Asymmetric-DSL ی Rating: 0
شما اینجایید: خانه » عمومی » ADSL چیست؟

ADSL چیست؟

ADSL چیست؟

انواع مختلفی از DSL وجود دارد که امکان اتصال به اینترنت را با سرعت‌ها و امکانات مختلف مهیا می‌کنند. اما نوعی که بیشتر در کشورمان شناخته شده است Asymmetric-DSL یا ADSL یا DSL نامتقارن است

Digital Subscriber Line) DSL) که می‌توان آن را خط اشتراک دیجیتال نامید، روشی برای اتصال به اینترنت با سرعت بالا و هزینه کمتر است.

انواع مختلفی از DSL وجود دارد که امکان اتصال به اینترنت را با سرعت‌ها و امکانات مختلف مهیا می‌کنند. اما نوعی که بیشتر در کشورمان شناخته شده است Asymmetric-DSL یا ADSL یا DSL نامتقارن است. 

مقایسه انواع  DSLها:

۱- Asymmetric DSL) ADSL):

این روش DSL نامتقارن نامیده شده و دلیل آن هم تفاوت سرعت دریافت و ارسال است.

این روش بدون ایجاد خط جدید و با استفاده از پهنای باند استفاده نشده خط تلفن ارایه می شود. این خطوط پرسرعت با نصب تجهیزاتی در مرکز تلفن کاربران و از سویی نصب مودم خاص در محل استقرار کاربر مورد استفاده قرار می‌گیرد. از ویژگی‌های این خطوط عدم استفاده از خط تلفن است بعبارتی دیگر در زمان استفاده، تلفن کاربر اشغال نمی‌شود و هزینه‌های تلفن را به همراه ندارد و درهمین حال سرعتی معادل ۴۰ برابرخطوط عادی را داشته باشد. شما می توانید تا ۶٫۱ مگابیت بر ثانیه دریافت و ۶۴۰ کیلوبیت بر ثانیه ارسال داشته باشید.

مزایای استفاده از سرویس ADSL :

1. دسترسی به اینترنت پرسرعت تا ۴۰ برابر خطوط معمولی

۲٫ اتصال دائم به اینترنت

۳٫ امکان استفاده همزمان از اینترنت و تلفن و یا فاکس

۴٫ عدم اشغالی تلفن در زمان اتصال به اینترنت

۵٫ عدم پرداخت هزینه قبض تلفن

۶٫ حق اشتراک ثابت ماهیانه

۷٫ نصب سریع و آسان

معایب خطوط ADSL

1. عدم امکان استفاده مشترک یک اشتراک در مکان‌های مختلف

۲٫ عدم امکان تغییر خط تلفن مورد استفاده به دلیل نصب تجیهزات در مخابرات.

۳٫ گرانی تجهیزات اولیه به نسبت خطوط عادی

۴٫ سرعت متغیر با افت و خیز با توجه به تعداد کاربران شبکه

۵٫ وجود حفره‌های امنیتی

۶٫ سرعت معمولی در ارسال فایل‌ها

۲- Consumer Digital Subscriber Line) CDSL):

3-High bit-rate DSL) HDSL): سرعت دریافت و ارسال اطلاعات یکسان است. در این روش تا ۱٫۵۴۴ مگابیت بر ثانیه بر روی خطوط دوبل دریافت و ۲٫۰۴۸ مگابیت بر ثانیه ارسال امکان پذیر است.

۴-ISDN DSL) ISDL): این روش در اختیار کاربران استفاده کننده از ISDN است. ISDL در مقایسه با سایر روش‌های DSL دارای پایین ترین سرعت است. سرعت این خطوط ۱۴۴ کیلوبیت در ثانیه است.

۵-Multirate Symmetric DSL) MSDSL): در این روش سرعت ارسال و دریافت اطلاعات یکسان است. نرخ سرعت انتقال اطلاعات توسط مرکز ارائه دهنده سرویس DSL، تنظیم می‌گردد.

۶-Rate Adaptive) RADSL):  در این روش این امکان وجود دارد که سرعت برقراری ارتباط با توجه به مسافت و کیفیت خط تغییر کند.

۷-Symmetric DSL) SDLS): در واقع DLS با خطوط متقارن است. سرعت ارسال و دریافت یکسان است و بر خلاف HDSL فقط به یک خط نیاز خواهد بود.

۸-UDSL: در حقیقت همان HDSL است ولی با خطوطی یکطرفه. این نوع از DSL توسط شرکت‌های اروپایی پیشنهاد شد.

۹-Very high bit-rate) VDSL):  این روش نامتقارن است و در مسافت‌های کوتاه به‌مراه خطوط مسی تلفن استفاده می‌گردد.

۱۰-Voice-over DSL)VoDSL): یک نوع خاص از IP تلفنی است. در این روش چند خط ترکیب و به یک خط تلفن تبدیل تبدیل می‌شوند.

یا DSL مصرف کننده نوعی دیگر از این تکنولوژی است. از ADSL سرعت کمتری دارد و توانایی دریافت تا ۱مگابیت بر ثانیه را دارد و همچینین سرعت ارسال بسیار کمتری به نسبت ADSL دارد. 

درباره ی نویسنده

کارمند واحد فنی و سخت افزار شرکت توسعه نرم افزار روناس شرکت توسعه نرم افزار روناس ارائه دهنده خدمات تخصصی طراحی وب سایت و نرم افزار

تعداد نوشته ها : 77

نظر بدهید

5 - 3 =

از فروشگاه امداد فروش دیدن فرمایید
رفتن به بالا